Zo: de eerste zaaisels van dit seizoen!

Tomaten zaaien in compact= Het kon niet langer: ik moest gewoon wat zaaien! Misschien wat vroeg, maar hey, dat weegt niet op tegen wat dit met mijn humeur doet!
Met de aanhoudende vorst is de kas (die we bovendien nog willen verplaatsen) geen optie om voor te zaaien, maar deze kekke vensterbankbakjes zijn gemaakt om lekker vroeg in de vensterbank te gaan zaaien.

’s Nachts droom ik van de tomatenoogst, die ik straks in de zomer kan gaan beleven. Voor nu 1 bakje met 2 soorten biologische pepers: Westlandse lange rode en Amarillo. In de ander 3 soorten biologische tomaten: Zuckertraube, Marmande en Matina.
Als grond heb ik biologische potgrond van Bio-Kultura gebruikt,vermengd met  scherp zand (7 scheppen potgrond, gezeefd, tegen 1 schep zand). En nu maar wachten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *