Knoflook, the sequel

Knoflooktenen poten

Nou hè hè, ze staan er eindelijk in hoor: zojuist heb ik 75 knoflooktenen gepoot, nog net op tijd voor de aankomende vorst.  Was dat nou zo’n probleem? Nou nee, want ik denk dat ik in een kwartier 50 tenen in de grond heb gestopt. Dus inclusief het loshalen van de bollen en het uitzoeken van de dikste tenen, heeft het me misschien een half uurtje tijd gekost. Knoflook poten

Het grote probleem was de juiste plek. Want aangezien ik voor de 3e keer in 7 jaar tijd mijn moestuin ga verplaatsen (nee dat is geen bezigheidstherapie), is de nieuwe locatie voor het wortel- en uienbed nog niet plantklaar. Zie daar het probleem. Dus ik heb maar 25 tenen op de plaats waar eigenlijk de aardbeien moeten komen gezet. En nog 50 op de plek waar straks wat struiken moet komen. Allemaal geen onoverkomelijke problemen eigenlijk, dus waarom heb ik daar nou een paar weken tegen aan lopen hikken? En na de knoflookoogst volgend jaar juli zie ik wel weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *